La noi se opăreşte chiar la început, după înjunghiere. Apa fierbinte face ca vreo 80 - 90 % din păr să poată fi smuls (ca la găini penele) prin tragere cu mana sau cu răzuire. Abia apoi se arde (mai demult se ardea cu paie, acum cu parlitoare cu lemne şi ventilator). Pri mulgerea părului şoricul devine mult mai fin (nu mai are rădăcini de păr - care nu se ard la parlire).
Intr-un recipient in care inape porcul intreg si apa atinge minim 100 grade ,se opareste porcul (asta cu ajutoare).Apoi decurge tehnica de inlaturare a parului si daca vrem soric parlit ,facem si asta !!!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.